Op zijn YouTube-kanaal parodieert filmmaker, muzikant en comedian Matthias de iWatch, het slimme polshorloge van Apple dat al een tijdje verwacht wordt maar nog steeds niet officieel aangekondigd is.

Hij en zijn team van acteurs doen zich voor als Apple-medewerkers, die de iWatch voorstellen in de nodige hoerastemming. Maar indirect schilderen ze het gadget af als een nutteloos ding: de batterij houdt het slechts een uur uit, het scherm is te klein om berichten op te typen, nieuws of e-boeken op te lezen of spelletjes op te spelen, en het ingebouwde gps-systeem stuurt de locatiegegevens van gebruikers door naar de NSA.

Eerder parodieerden Matthias en de zijnen ook al onder meer de iPhone 5S en Siri.

Op zijn YouTube-kanaal parodieert filmmaker, muzikant en comedian Matthias de iWatch, het slimme polshorloge van Apple dat al een tijdje verwacht wordt maar nog steeds niet officieel aangekondigd is. Hij en zijn team van acteurs doen zich voor als Apple-medewerkers, die de iWatch voorstellen in de nodige hoerastemming. Maar indirect schilderen ze het gadget af als een nutteloos ding: de batterij houdt het slechts een uur uit, het scherm is te klein om berichten op te typen, nieuws of e-boeken op te lezen of spelletjes op te spelen, en het ingebouwde gps-systeem stuurt de locatiegegevens van gebruikers door naar de NSA. Eerder parodieerden Matthias en de zijnen ook al onder meer de iPhone 5S en Siri.