Lam deed zijn uitspraken tijdens een bezoek aan Frankrijk vorige week. Er is volgens Lam behoefte aan een beter model van de Apple Watch en hij onderhandelt met Apple over de mogelijkheden voor productie. Het (door een machine vertaalde) bericht is hier te zien.

Volgend jaar al

Wanneer het nieuwe slimme horloge op de markt komt, blijft onduidelijk, er wordt gedacht aan 'ergens volgend jaar'. Lam denkt dat de eerste producten in het 2e kwartaal van het jaar kunnen komen en dat de massaproductie in kwartaal 3 een feit is.

Business model

"Maar", zegt Lam, "er moet wel een goed business model liggen voor het product. We zullen ook goed moeten luisteren naar de wensen van gebruikers van de huidige Apple Watch. Smartwatches zijn niet langer gewoon een gadget, ze zijn een zakelijk hulpmiddel. Dat zeggen wij niet, dat zegt de klant en die heeft in onze optiek altijd gelijk."

Bron: Automatiseringgids

Lam deed zijn uitspraken tijdens een bezoek aan Frankrijk vorige week. Er is volgens Lam behoefte aan een beter model van de Apple Watch en hij onderhandelt met Apple over de mogelijkheden voor productie. Het (door een machine vertaalde) bericht is hier te zien. Volgend jaar alWanneer het nieuwe slimme horloge op de markt komt, blijft onduidelijk, er wordt gedacht aan 'ergens volgend jaar'. Lam denkt dat de eerste producten in het 2e kwartaal van het jaar kunnen komen en dat de massaproductie in kwartaal 3 een feit is.Business model"Maar", zegt Lam, "er moet wel een goed business model liggen voor het product. We zullen ook goed moeten luisteren naar de wensen van gebruikers van de huidige Apple Watch. Smartwatches zijn niet langer gewoon een gadget, ze zijn een zakelijk hulpmiddel. Dat zeggen wij niet, dat zegt de klant en die heeft in onze optiek altijd gelijk." Bron: Automatiseringgids