Toen Apple's smartwatch in september vorig jaar voorgesteld werd, werd er niet veel meer gezegd dan dat het toestelletje 'early 2015' zou uitkomen.

Dat blijkt nu april te zijn, zo meldde Tim Cook toen hij de spectaculaire kwartaalresultaten van zijn bedrijf uiteenzette - als je het jaar in drie deelt, is april nog altijd 'begin 2015', meende Cook. 'We maken veel vooruitgang in de ontwikkeling van de smartwatch', zei de Apple-topman nog.

Cook onthulde echter nog geen verdere prijsdetails. Meer dan dat het prijskaartje van de Apple Watch begint 'vanaf 349 dollar' weten we dus nog niet.

Het horloge, dat Apple's eerste grote vernieuwing sinds de iPad (2010) zou moeten worden, komt er in drie modellen: een reguliere versie, een sportvariant en een luxueus 'ultra-premium'-model.

Toen Apple's smartwatch in september vorig jaar voorgesteld werd, werd er niet veel meer gezegd dan dat het toestelletje 'early 2015' zou uitkomen. Dat blijkt nu april te zijn, zo meldde Tim Cook toen hij de spectaculaire kwartaalresultaten van zijn bedrijf uiteenzette - als je het jaar in drie deelt, is april nog altijd 'begin 2015', meende Cook. 'We maken veel vooruitgang in de ontwikkeling van de smartwatch', zei de Apple-topman nog.Cook onthulde echter nog geen verdere prijsdetails. Meer dan dat het prijskaartje van de Apple Watch begint 'vanaf 349 dollar' weten we dus nog niet.Het horloge, dat Apple's eerste grote vernieuwing sinds de iPad (2010) zou moeten worden, komt er in drie modellen: een reguliere versie, een sportvariant en een luxueus 'ultra-premium'-model.