Voor april staat de introductie gepland van wat de bronnen de iPhone 6c noemen. Het opmerkelijke aan dit model is dat Apple daarmee opnieuw een iPhone met 4 inch beeldscherm introduceert. Bij de iPhone 6 stapte het juist, als één van de laatste smartphoneleveranciers, over op wat grotere beeldschermen.

Die terugkeer naar een kleiner beeldscherm betekent niet dat het een uitgekleed model wordt, aldus de bronnen die volgens de berichten bij producent Foxconn werken. De iPhone 6c krijgt een A9-processor, 2 gigabyte RAM en in het kleinste model 16 gigabyte opslagcapaciteit. Het apparaat is uitgerust met Touch ID en het 2.5 D gebogen glas dat geïntroduceerd werd met de iPhone 6. De oplaadbare batterij wordt een slagje zwaarder dan die in de iPhone 5c: 1642 mAh tegenover 1570 mAh.

Waterdichte iPhone 7

In september zou dan de iPhone 7 geïntroduceerd worden. Volgens het Chinese Commercial Times krijgt die een geheel waterdichte behuizing. Apple zou ook nieuwe materialen gaan toepassen om de antennes van het mobieltje in te vewerken. Eerder deed al het gerucht de ronde dat in de iPhone 7 de hoofdtelefoonaansluiting dan toch vervalt om het apparaat dunner te kunnen maken; die hoofdtelefoon zou voortaan via de Lightning-poort angesloten moeten worden. Die voorspelling is overigens de laatste jaren wel vaker gedaan zonder dat die bewaarheid werd.

Bron: Automatiseringgids.

Voor april staat de introductie gepland van wat de bronnen de iPhone 6c noemen. Het opmerkelijke aan dit model is dat Apple daarmee opnieuw een iPhone met 4 inch beeldscherm introduceert. Bij de iPhone 6 stapte het juist, als één van de laatste smartphoneleveranciers, over op wat grotere beeldschermen.Die terugkeer naar een kleiner beeldscherm betekent niet dat het een uitgekleed model wordt, aldus de bronnen die volgens de berichten bij producent Foxconn werken. De iPhone 6c krijgt een A9-processor, 2 gigabyte RAM en in het kleinste model 16 gigabyte opslagcapaciteit. Het apparaat is uitgerust met Touch ID en het 2.5 D gebogen glas dat geïntroduceerd werd met de iPhone 6. De oplaadbare batterij wordt een slagje zwaarder dan die in de iPhone 5c: 1642 mAh tegenover 1570 mAh.Waterdichte iPhone 7In september zou dan de iPhone 7 geïntroduceerd worden. Volgens het Chinese Commercial Times krijgt die een geheel waterdichte behuizing. Apple zou ook nieuwe materialen gaan toepassen om de antennes van het mobieltje in te vewerken. Eerder deed al het gerucht de ronde dat in de iPhone 7 de hoofdtelefoonaansluiting dan toch vervalt om het apparaat dunner te kunnen maken; die hoofdtelefoon zou voortaan via de Lightning-poort angesloten moeten worden. Die voorspelling is overigens de laatste jaren wel vaker gedaan zonder dat die bewaarheid werd. Bron: Automatiseringgids.