Technologieconcern Apple werkt aan een elektrische auto. Dat meldden verscheidene buitenlandse media op basis van anonieme bronnen.

Apple zou een team van een paar honderd mensen op het geheime project hebben gezet, dat volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal de codenaam Titan heeft. Het ontwerp waaraan ergens in Californië wordt gewerkt, lijkt op dat van een minivan. De leiding van het project zou in handen zijn van Steve Zadesky, die eerder aan het ontwerp van de iPod en iPhone meewerkte. Zadesky is een Apple-veteraan, maar was ooit werkzaam bij de Amerikaanse autofabrikant Ford.

Een woordvoerder van Apple weigerde tegenover het Amerikaanse persbureau Bloomberg commentaar te geven op de berichten. (Belga/AVE)

Technologieconcern Apple werkt aan een elektrische auto. Dat meldden verscheidene buitenlandse media op basis van anonieme bronnen.Apple zou een team van een paar honderd mensen op het geheime project hebben gezet, dat volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal de codenaam Titan heeft. Het ontwerp waaraan ergens in Californië wordt gewerkt, lijkt op dat van een minivan. De leiding van het project zou in handen zijn van Steve Zadesky, die eerder aan het ontwerp van de iPod en iPhone meewerkte. Zadesky is een Apple-veteraan, maar was ooit werkzaam bij de Amerikaanse autofabrikant Ford. Een woordvoerder van Apple weigerde tegenover het Amerikaanse persbureau Bloomberg commentaar te geven op de berichten. (Belga/AVE)