Dat meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.

Apparaten die nu opgeladen worden moeten altijd op een matje liggen of plaatje gelegd worden, waardoor er nog weinig voordeel is. Met de technologie van Apple zou het apparaat ook op grotere afstand van de energiebron kunnen liggen.

Voor het zover is moeten er wel nog problemen opgelost worden. Nu gaat er teveel energie verloren tussen het apparaat en de energiebron. Hoe verder het apparaat nu ligt, hoe meer er minder efficiënt de energieoverdracht is.

De technologie is niet helemaal nieuw. Osia toonde onlangs bijvoorbeeld al dat het kon, maar het apparaat is daarbij vrij omvangrijk. Een gebruiksvriendelijke manier van draadloos opladen zou wel nieuw zijn.

Op dit moment kan geen enkel mobiel apparaat van Apple draadloos opgeladen worden.

Dat meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.Apparaten die nu opgeladen worden moeten altijd op een matje liggen of plaatje gelegd worden, waardoor er nog weinig voordeel is. Met de technologie van Apple zou het apparaat ook op grotere afstand van de energiebron kunnen liggen.Voor het zover is moeten er wel nog problemen opgelost worden. Nu gaat er teveel energie verloren tussen het apparaat en de energiebron. Hoe verder het apparaat nu ligt, hoe meer er minder efficiënt de energieoverdracht is. De technologie is niet helemaal nieuw. Osia toonde onlangs bijvoorbeeld al dat het kon, maar het apparaat is daarbij vrij omvangrijk. Een gebruiksvriendelijke manier van draadloos opladen zou wel nieuw zijn.Op dit moment kan geen enkel mobiel apparaat van Apple draadloos opgeladen worden.