Ontwikkelaars moeten nu aparte apps voor iOS en macOS maken. De App Store voor iPhones en iPads is uitgebreid en wordt goed onderhouden, maar de Mac App Store is maar schamel. Apps zijn lang niet altijd bijgewerkt en de store zelf kreeg in 2014 voor het laatst een nieuw likje verf. Het is niet bekend of Apple ook de beide appstores wil samenvoegen.

De verandering gaat mogelijk in de herfst van 2018 in. Dan komt Apple met updates van iOS en macOS. Het geheime project heeft de werknaam Marzipan (marsepein) gekregen.

Ontwikkelaars moeten nu aparte apps voor iOS en macOS maken. De App Store voor iPhones en iPads is uitgebreid en wordt goed onderhouden, maar de Mac App Store is maar schamel. Apps zijn lang niet altijd bijgewerkt en de store zelf kreeg in 2014 voor het laatst een nieuw likje verf. Het is niet bekend of Apple ook de beide appstores wil samenvoegen.De verandering gaat mogelijk in de herfst van 2018 in. Dan komt Apple met updates van iOS en macOS. Het geheime project heeft de werknaam Marzipan (marsepein) gekregen.