Apple werkt aan een mobiel betaalsysteem dat het mogelijk moet maken om fysieke goederen en diensten te betalen met de iPhone.

Dat meldt de Wall Street Journal.

Volgens de Amerikaanse krant, die doorgaans goed ingelicht is over het reilen en zeilen bij Apple, heeft Eddy Cue, bij Apple bevoegd voor online software en diensten, gesprekken gehad met hooggeplaatste mensen over de mogelijke rol die het technologiebedrijf uit Californië kan spelen in het betalen van fysieke goederen en diensten. Tegelijkertijd is een nieuwe functie gecreëerd gericht op het opzetten van een betaaldienst. (KVDA)

Apple werkt aan een mobiel betaalsysteem dat het mogelijk moet maken om fysieke goederen en diensten te betalen met de iPhone.Dat meldt de Wall Street Journal. Volgens de Amerikaanse krant, die doorgaans goed ingelicht is over het reilen en zeilen bij Apple, heeft Eddy Cue, bij Apple bevoegd voor online software en diensten, gesprekken gehad met hooggeplaatste mensen over de mogelijke rol die het technologiebedrijf uit Californië kan spelen in het betalen van fysieke goederen en diensten. Tegelijkertijd is een nieuwe functie gecreëerd gericht op het opzetten van een betaaldienst. (KVDA)