Apple houdt er rekening mee dat dit jaar zo'n 80 miljoen nieuwe iPhones zullen worden verscheept, aldus de bronnen van Bloomberg. De Amerikaanse techreus streeft ernaar de nieuwe modellen volgende maand te lanceren. Naast het gegeven dat de iPhones geschikt zijn voor het snelle 5G-netwerk, is ook sprake van een ander ontwerp en een brede keuze aan schermafmetingen.

De nieuwe iPad Air zou dan weer worden uitgerust met een iPad Pro-achtig scherm. Verder gaat het om twee nieuwe versies van de Apple Watch en een vernieuwde slimme luidspreker. Ook zou Apple werken aan een nieuwe Apple TV settopbox, maar die verschijnt wellicht pas in 2021.

Apple houdt er rekening mee dat dit jaar zo'n 80 miljoen nieuwe iPhones zullen worden verscheept, aldus de bronnen van Bloomberg. De Amerikaanse techreus streeft ernaar de nieuwe modellen volgende maand te lanceren. Naast het gegeven dat de iPhones geschikt zijn voor het snelle 5G-netwerk, is ook sprake van een ander ontwerp en een brede keuze aan schermafmetingen.De nieuwe iPad Air zou dan weer worden uitgerust met een iPad Pro-achtig scherm. Verder gaat het om twee nieuwe versies van de Apple Watch en een vernieuwde slimme luidspreker. Ook zou Apple werken aan een nieuwe Apple TV settopbox, maar die verschijnt wellicht pas in 2021.