Dat meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. iPhones die op het netwerk van Verizon aangesloten worden, blijven wel door Qualcomm geproduceerd worden. Tot nu toe waren alle iPhones exclusief uitgerust met communicatiechips van Qualcomm. Apple wil echter niet te afhankelijk zijn van een aantal bedrijven en spreidt daarom zijn bestellingen uit over meerdere leveranciers.

AT&T zal naar verwachting dit jaar 22 miljoen iPhones verkopen dit jaar en 23 miljoen een jaar later. De aantallen die Verizon volgens schattingen in de markt zet liggen op respectievelijk 21 miljoen en 22 miljoen stuks.

(ANP/WK)

Dat meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. iPhones die op het netwerk van Verizon aangesloten worden, blijven wel door Qualcomm geproduceerd worden. Tot nu toe waren alle iPhones exclusief uitgerust met communicatiechips van Qualcomm. Apple wil echter niet te afhankelijk zijn van een aantal bedrijven en spreidt daarom zijn bestellingen uit over meerdere leveranciers.AT&T zal naar verwachting dit jaar 22 miljoen iPhones verkopen dit jaar en 23 miljoen een jaar later. De aantallen die Verizon volgens schattingen in de markt zet liggen op respectievelijk 21 miljoen en 22 miljoen stuks.(ANP/WK)