Het gaat om apparatuur, waarin zonder toestemming patenten van Apple zijn verwerkt. Het US Appeals Court - het Hof van Beroep - heeft hierover een principe-uitspraak gedaan. Het is dus nog niet zo dat telefoons van Samsung direct uit de winkel moeten worden gehaald.

Terugverwezen

Het Appeals Court heeft de hele zaak namelijk terugverwezen naar de lagere rechter in Californië, met de aantekening dat Apple gelijk had, aldus Reuters. Samsung haast zich, om zijn klanten te verzekeren dat de apparatuur nog volop verkrijgbaar blijft. "U hoeft niet bang te zijn dat onze vlaggenschip-apparatuur opeens niet meer leverbaar zou zijn", houdt Samsung zijn klanten voor.

Bron: Automatiseringgids

Het gaat om apparatuur, waarin zonder toestemming patenten van Apple zijn verwerkt. Het US Appeals Court - het Hof van Beroep - heeft hierover een principe-uitspraak gedaan. Het is dus nog niet zo dat telefoons van Samsung direct uit de winkel moeten worden gehaald.TerugverwezenHet Appeals Court heeft de hele zaak namelijk terugverwezen naar de lagere rechter in Californië, met de aantekening dat Apple gelijk had, aldus Reuters. Samsung haast zich, om zijn klanten te verzekeren dat de apparatuur nog volop verkrijgbaar blijft. "U hoeft niet bang te zijn dat onze vlaggenschip-apparatuur opeens niet meer leverbaar zou zijn", houdt Samsung zijn klanten voor. Bron: Automatiseringgids