Het nieuwe gadget zal naar verwachting een groter scherm en een snellere processor hebben. Maar de upgrade zou te complex zijn. Bij de vorige generaties bleef het design van de Apple Watch grotendeels ongewijzigd.

De Japanse krant Nikkei meldde eerder al dat de productie van slimme klokje vertraging heeft opgelopen. Fabrikanten van het uurwerk, dat waarschijnlijk de naam Apple Watch 7 meekrijgt, zijn volgens de krant vorige week begonnen met kleinschalige productie. Maar dat proces liep nog niet naar wens.

Het nieuwe gadget zal naar verwachting een groter scherm en een snellere processor hebben. Maar de upgrade zou te complex zijn. Bij de vorige generaties bleef het design van de Apple Watch grotendeels ongewijzigd.De Japanse krant Nikkei meldde eerder al dat de productie van slimme klokje vertraging heeft opgelopen. Fabrikanten van het uurwerk, dat waarschijnlijk de naam Apple Watch 7 meekrijgt, zijn volgens de krant vorige week begonnen met kleinschalige productie. Maar dat proces liep nog niet naar wens.