Het nieuwste speeltje van Archos, de ChefPad, is een budgettablet, bedoeld voor koks. In de Cheps App Zone staan allerlei digitale recepten, keukentips en een videospeler met kookprogramma's. De tablet heeft een siliconen case, die het ding moet beschermen tegen vettige vingers, opspattend water en andere rondslingerende ingrediënten.

Natuurlijk kan je deze tablet ook gewoon gebruiken voor andere doeleinden, en eigenlijk is de focus op de keuken ook maar een marketingtruc om deze middelmatige tablet verkocht te krijgen. De specificaties: Android 4.1, een scherm van 9,7 inch met een resolutie van 1024 bij 768 pixels, een dualcore-processor met een kloksnelheid van 1,6 GHz die gepaard gaat met een quadcore-videochip, een opslagcapaciteit van 8GB en een werkgeheugen van 1GB, en aan elke zijde een camera van 2 megapixels.

De ChefPad is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169 euro.

Het nieuwste speeltje van Archos, de ChefPad, is een budgettablet, bedoeld voor koks. In de Cheps App Zone staan allerlei digitale recepten, keukentips en een videospeler met kookprogramma's. De tablet heeft een siliconen case, die het ding moet beschermen tegen vettige vingers, opspattend water en andere rondslingerende ingrediënten. Natuurlijk kan je deze tablet ook gewoon gebruiken voor andere doeleinden, en eigenlijk is de focus op de keuken ook maar een marketingtruc om deze middelmatige tablet verkocht te krijgen. De specificaties: Android 4.1, een scherm van 9,7 inch met een resolutie van 1024 bij 768 pixels, een dualcore-processor met een kloksnelheid van 1,6 GHz die gepaard gaat met een quadcore-videochip, een opslagcapaciteit van 8GB en een werkgeheugen van 1GB, en aan elke zijde een camera van 2 megapixels. De ChefPad is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169 euro.