.
© .

ARHS Digital werd begin maart opgericht als volwaardige legale entiteit binnen de ARHS Group. Het van oorsprong Luxemburgse ARHS bestaat uit acht aparte entiteiten, waaronder een Belgisch, Grieks en Luxemburgs ontwikkelaarsteam, en een consulting unit. De Digital unit was voordien een onderdeel van ARHS Developments Belgium.

De dienstverlener heeft een sterke focus op agile methodologie en werkt voor grote bedrijven in onder meer telecommunications, healthcare, farma en de financiële industrie rond projecten als digitale transformatie, web development en business intelligence.

De nieuwe entiteit wordt geleid door Gunter Roobaert, die sinds 2012 aan het hoofd van de business unit staat. Voordien werkte hij onder meer als director Teradata Belux.

ARHS Digital werd begin maart opgericht als volwaardige legale entiteit binnen de ARHS Group. Het van oorsprong Luxemburgse ARHS bestaat uit acht aparte entiteiten, waaronder een Belgisch, Grieks en Luxemburgs ontwikkelaarsteam, en een consulting unit. De Digital unit was voordien een onderdeel van ARHS Developments Belgium. De dienstverlener heeft een sterke focus op agile methodologie en werkt voor grote bedrijven in onder meer telecommunications, healthcare, farma en de financiële industrie rond projecten als digitale transformatie, web development en business intelligence.De nieuwe entiteit wordt geleid door Gunter Roobaert, die sinds 2012 aan het hoofd van de business unit staat. Voordien werkte hij onder meer als director Teradata Belux.