Het Amerikaanse Agilent, gespecialiseerd in elektronische meetoplossingen, heeft het Belgische Arinso voor de komende 10 jaar de opdracht gegeven om in te staan voor de hr-diensten van het bedrijf.

De waarde van de deal is niet bekend. Arinso, pas overgenomen door het Britse Northgate, zal de komende 10 jaar de loon- en tijdadministratie van Agilents Amerikaanse werknemers verzorgen. Arinso zal daarvoor het eigen SAP-gebaseerde euHRreka-platform gebruiken. Wereldwijd heeft Agilent 19.000 medewerkers. Daarmee draait het bedrijf een omzet van 5 miljard dollar.

Het Amerikaanse Agilent, gespecialiseerd in elektronische meetoplossingen, heeft het Belgische Arinso voor de komende 10 jaar de opdracht gegeven om in te staan voor de hr-diensten van het bedrijf. De waarde van de deal is niet bekend. Arinso, pas overgenomen door het Britse Northgate, zal de komende 10 jaar de loon- en tijdadministratie van Agilents Amerikaanse werknemers verzorgen. Arinso zal daarvoor het eigen SAP-gebaseerde euHRreka-platform gebruiken. Wereldwijd heeft Agilent 19.000 medewerkers. Daarmee draait het bedrijf een omzet van 5 miljard dollar.