Pol Vanbiervliet., .
Pol Vanbiervliet. © .

Spirlet was tot voor kort het Europees hoofd van de Britse IT-dienstenleverancier Logicialis. Hij begon zijn carrièrre in 1999 bij Siemens en later Unify (het vroegere Siemens Enterprise Communications). Sinds 2010 was hij bij Unify achtereenvolgens general manager voor West-Europa, General Manager Belux en Senior Vice President voor Head of Alliances in West-Europa.

In zijn nieuwe job bij Cisco volgt Spirlet Pol Vanbiervliet op, die Cisco sinds 2006 leidt. ZIjn vertrek was al even bekend, maar het was nog even wachten op een opvolger. Die moet waken over de commerciële positie van het bedrijf in België en Luxemburg waarbij hij rapporteert aan Peter Karlströmer, Senior Vice President Noord-Europa bij het technologiebedrijf.

"Arnaud Spirlet beschikt over een karrenvracht aan ervaring en kennis om Cisco Belux en zijn klanten naar een succesvolle toekomst te gidsen", zegt Peter Karlströmer in een verklaring. "Pol Vanbiervliet van zijn kant mag terugblikken op een erg succesvol decennium als country manager. De Europese directie wenst hem daarvoor uitvoerig te bedanken."

Spirlet was tot voor kort het Europees hoofd van de Britse IT-dienstenleverancier Logicialis. Hij begon zijn carrièrre in 1999 bij Siemens en later Unify (het vroegere Siemens Enterprise Communications). Sinds 2010 was hij bij Unify achtereenvolgens general manager voor West-Europa, General Manager Belux en Senior Vice President voor Head of Alliances in West-Europa.In zijn nieuwe job bij Cisco volgt Spirlet Pol Vanbiervliet op, die Cisco sinds 2006 leidt. ZIjn vertrek was al even bekend, maar het was nog even wachten op een opvolger. Die moet waken over de commerciële positie van het bedrijf in België en Luxemburg waarbij hij rapporteert aan Peter Karlströmer, Senior Vice President Noord-Europa bij het technologiebedrijf."Arnaud Spirlet beschikt over een karrenvracht aan ervaring en kennis om Cisco Belux en zijn klanten naar een succesvolle toekomst te gidsen", zegt Peter Karlströmer in een verklaring. "Pol Vanbiervliet van zijn kant mag terugblikken op een erg succesvol decennium als country manager. De Europese directie wenst hem daarvoor uitvoerig te bedanken."