Arnaud Spirlet is sinds vorige maand de nieuwe general manager van 'cluster west' bij Siemens Enterprise Communications.

De benoeming van Arnaud Spirlet kadert in een interne structuurwijziging bij Siemens Enterprise Communications (SEN). Voortaan worden de wereldwijde activiteiten opgesplitst in ruimere regio's - clusters zoals SEN ze noemt - waarbij Spirlet de verantwoordelijkheid krijgt over 'cluster west' waartoe ook België behoort naast Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Afrika.

"De nieuwe structuur maakt het makkelijker om grensoverschrijdende projecten beter aan te pakken", zegt Spirlet. De structuur houdt in dat er in principe géén specifieke Belgische divisie meer is en dat de salesploeg contracten binnenhaalt binnen de hele cluster. Peter Van Eycken die al sales director Belux was, is dat nu voor de EMPAC west-cluster. Stephan Moelans - die voordien managing director Belux bij Siemens Enterprise Communications was - verlaat het bedrijf als gevolg van de nieuwe structuur, aldus Spirlet.

Arnaud Spirlet is sinds vorige maand de nieuwe general manager van 'cluster west' bij Siemens Enterprise Communications. De benoeming van Arnaud Spirlet kadert in een interne structuurwijziging bij Siemens Enterprise Communications (SEN). Voortaan worden de wereldwijde activiteiten opgesplitst in ruimere regio's - clusters zoals SEN ze noemt - waarbij Spirlet de verantwoordelijkheid krijgt over 'cluster west' waartoe ook België behoort naast Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Afrika. "De nieuwe structuur maakt het makkelijker om grensoverschrijdende projecten beter aan te pakken", zegt Spirlet. De structuur houdt in dat er in principe géén specifieke Belgische divisie meer is en dat de salesploeg contracten binnenhaalt binnen de hele cluster. Peter Van Eycken die al sales director Belux was, is dat nu voor de EMPAC west-cluster. Stephan Moelans - die voordien managing director Belux bij Siemens Enterprise Communications was - verlaat het bedrijf als gevolg van de nieuwe structuur, aldus Spirlet.