Het Brugse bedrijf Artilium heeft in alle stilte 9 mensen aan de deur gezet. Dat is 20 procent van zijn personeelsbestand. Artilium levert mobiele mvno-platformen voor onder andere Base en Belgacom.

Artilium uit Loppem levert de technologieplatformen waarmee mobiele dienstenleveranciers prepaid-sevices kunnen bieden op basis van het netwerk van derden. Belgacom hanteert het voor Mobisud, bestemd voor de Marokkaanse Belgen.

Artilium werd drie jaar geleden overgenomen door het Britse Future Internet Technologies.

Oprichter van Artilium is Luc Verlinde, maar die werkt er al geruime tijd niet meer. Nu zijn er dus negen mensen ontslagen wegens economische redenen. Bij Artilium wou niemand het bericht bevestigen noch ontkennen.

Het Brugse bedrijf Artilium heeft in alle stilte 9 mensen aan de deur gezet. Dat is 20 procent van zijn personeelsbestand. Artilium levert mobiele mvno-platformen voor onder andere Base en Belgacom. Artilium uit Loppem levert de technologieplatformen waarmee mobiele dienstenleveranciers prepaid-sevices kunnen bieden op basis van het netwerk van derden. Belgacom hanteert het voor Mobisud, bestemd voor de Marokkaanse Belgen. Artilium werd drie jaar geleden overgenomen door het Britse Future Internet Technologies. Oprichter van Artilium is Luc Verlinde, maar die werkt er al geruime tijd niet meer. Nu zijn er dus negen mensen ontslagen wegens economische redenen. Bij Artilium wou niemand het bericht bevestigen noch ontkennen.