Astrid De Lathauwer, die eerder dit jaar nog HR-directeur was bij Belgacom en opstapte in de nasleep van de affaire-Fagard, wordt vanaf midden volgende maand de nieuwe directeur van Acerta Consult.

De Lathauwer volgt Geert Volders op, die acht jaar lang aan het roer stond van de afdeling en nu verhuist naar de functie directeur Sales & Marketing. "Met de versterking wil het bedrijf de forse groei voortzetten", klinkt het. "Zij heeft de ervaring, knowhow en bovenal deelt zij onze "kracht van mensen"-visie".

Acerta Consult groeide de voorbije jaren uit tot één van de vijf grootste spelers in de sector. De omzet verdrievoudigde tussen 2002 en 2010.

Bron: Belga

Astrid De Lathauwer, die eerder dit jaar nog HR-directeur was bij Belgacom en opstapte in de nasleep van de affaire-Fagard, wordt vanaf midden volgende maand de nieuwe directeur van Acerta Consult. De Lathauwer volgt Geert Volders op, die acht jaar lang aan het roer stond van de afdeling en nu verhuist naar de functie directeur Sales & Marketing. "Met de versterking wil het bedrijf de forse groei voortzetten", klinkt het. "Zij heeft de ervaring, knowhow en bovenal deelt zij onze "kracht van mensen"-visie". Acerta Consult groeide de voorbije jaren uit tot één van de vijf grootste spelers in de sector. De omzet verdrievoudigde tussen 2002 en 2010. Bron: Belga