Ict-dienstverlener Atos Origin koopt de Chinese SAP-specialist Shanghai Covics Business Solution. Het is de eerste overname door Atos Origin in Azië.

De overname is een eerste stap in het streven van Atos Origin om in elk land in de regio een SAP Compentence Center op te zetten. Het bedrijf breidt zo uit naar Beijing, Sjanghai en Guangzhou. Bovendien verdubbelt de onderneming hiermee het aantal SAP-consultants in de regio. Shanghai Covics telt ruim 100 medewerkers die zich vooral richten op SAP All-in-One-projecten op de Chinese markt. Shanghai Covics houdt zijn naam.

Atos Origin onderzoekt de mogelijkheden tot synergie tussen beide organisaties. "Atos Origin verdient veel geld met SAP-implementaties en het ondersteunen van deze toepassingen", zegt bestuursvoorzitter Thierry Breton van Atos Origin. "Met de overname onderstrepen wij ons geloof in het potentieel dat China ict-dienstverleners biedt."

Atos Origin heeft twintig jaar ervaring met SAP-toepassingen en is een SAP Global Services Partner, een SAP Global Hosting Partner, lid van het SAP NetWeaver Partnership Initiative en Enterprise SOA adoption program. Atos Origin heeft wereldwijd meer dan 5000 consultants in dienst die ondersteuning bieden voor SAP-producten.

In samenwerking met Computable

Ict-dienstverlener Atos Origin koopt de Chinese SAP-specialist Shanghai Covics Business Solution. Het is de eerste overname door Atos Origin in Azië. De overname is een eerste stap in het streven van Atos Origin om in elk land in de regio een SAP Compentence Center op te zetten. Het bedrijf breidt zo uit naar Beijing, Sjanghai en Guangzhou. Bovendien verdubbelt de onderneming hiermee het aantal SAP-consultants in de regio. Shanghai Covics telt ruim 100 medewerkers die zich vooral richten op SAP All-in-One-projecten op de Chinese markt. Shanghai Covics houdt zijn naam. Atos Origin onderzoekt de mogelijkheden tot synergie tussen beide organisaties. "Atos Origin verdient veel geld met SAP-implementaties en het ondersteunen van deze toepassingen", zegt bestuursvoorzitter Thierry Breton van Atos Origin. "Met de overname onderstrepen wij ons geloof in het potentieel dat China ict-dienstverleners biedt." Atos Origin heeft twintig jaar ervaring met SAP-toepassingen en is een SAP Global Services Partner, een SAP Global Hosting Partner, lid van het SAP NetWeaver Partnership Initiative en Enterprise SOA adoption program. Atos Origin heeft wereldwijd meer dan 5000 consultants in dienst die ondersteuning bieden voor SAP-producten. In samenwerking met Computable