Het Nederlandse industriële dienstenbedrijf Stork Industry Services heeft ict-dienstenbedrijf Atos Origin ingeschakeld om z'n werkplekken te beheren.

De waarde van het vijfjarige contract werd niet meegedeeld. Atos Origin zal de werkplekken van Stork beheren, te beginnen in Nederland en België. Aanvankelijk gaat het om zo'n 1800 werkplekken die van op afstand zullen beheerd worden. Atos Origin gebruikt daarvoor de eigen 'Adaptive Workplace'-oplossing, die gericht is op standaardisering en kostenbesparing.

Naast de werkplekken houdt Atos Origin ook een oogje op de serveromgeving van Stork. Belangrijke criteria daar zijn beschikbaarheid, continuïteit en kostenbesparing.

Het Nederlandse industriële dienstenbedrijf Stork Industry Services heeft ict-dienstenbedrijf Atos Origin ingeschakeld om z'n werkplekken te beheren. De waarde van het vijfjarige contract werd niet meegedeeld. Atos Origin zal de werkplekken van Stork beheren, te beginnen in Nederland en België. Aanvankelijk gaat het om zo'n 1800 werkplekken die van op afstand zullen beheerd worden. Atos Origin gebruikt daarvoor de eigen 'Adaptive Workplace'-oplossing, die gericht is op standaardisering en kostenbesparing. Naast de werkplekken houdt Atos Origin ook een oogje op de serveromgeving van Stork. Belangrijke criteria daar zijn beschikbaarheid, continuïteit en kostenbesparing.