De autobouwer biedt de dienst al twee jaar aan in Amerikaanse steden zoals Las Vegas, Los Angeles en Washington. In de Amerikaanse hoofdstad zijn duizend kruispunten verbonden met de verkeerslichtinformatiedienst. Volgens Audi was het opzetten van de dienst moeilijker in Duitsland, omdat de infrastructuur er meer gedecentraliseerd is.

Op lange termijn moet de dienst de verkeersdoorstroming in de steden verbeteren en autorijden meer relaxed maken. Audi wil de dienst vanaf 2020 ook in andere Europese steden uitrollen.

De autobouwer biedt de dienst al twee jaar aan in Amerikaanse steden zoals Las Vegas, Los Angeles en Washington. In de Amerikaanse hoofdstad zijn duizend kruispunten verbonden met de verkeerslichtinformatiedienst. Volgens Audi was het opzetten van de dienst moeilijker in Duitsland, omdat de infrastructuur er meer gedecentraliseerd is. Op lange termijn moet de dienst de verkeersdoorstroming in de steden verbeteren en autorijden meer relaxed maken. Audi wil de dienst vanaf 2020 ook in andere Europese steden uitrollen.