Dit jaar zal Audi circa 3 miljard euro uitgeven aan investeringen in modellen en technologie. In 2016 komen meer dan twintig nieuwe of vernieuwde modellen op de markt. Een jaar later volgt de eerste Audi die met behulp van de file-assistent in staat is om zelfstandig te rijden op wegen bij snelheden tot 60 kilometer per uur.

De automaker zet ook vol in op elektrisch aangedreven voertuigen. In 2018 wordt een eerste elektrisch aangedreven terreinwagen geïntroduceerd, waarna het Duitse bedrijf ieder jaar een nieuwe auto met elektro-aandrijving wil lanceren. De eerste elektrische Audi zal van de band rollen in de Brusselse Audi-fabriek, die momenteel nog de A1 bouwt, maar vanaf 2018 een elektrische SUV zal produceren. (Belga/WK)

Dit jaar zal Audi circa 3 miljard euro uitgeven aan investeringen in modellen en technologie. In 2016 komen meer dan twintig nieuwe of vernieuwde modellen op de markt. Een jaar later volgt de eerste Audi die met behulp van de file-assistent in staat is om zelfstandig te rijden op wegen bij snelheden tot 60 kilometer per uur. De automaker zet ook vol in op elektrisch aangedreven voertuigen. In 2018 wordt een eerste elektrisch aangedreven terreinwagen geïntroduceerd, waarna het Duitse bedrijf ieder jaar een nieuwe auto met elektro-aandrijving wil lanceren. De eerste elektrische Audi zal van de band rollen in de Brusselse Audi-fabriek, die momenteel nog de A1 bouwt, maar vanaf 2018 een elektrische SUV zal produceren. (Belga/WK)