De investeringsronde wordt geleid door Capricorn Venture Partners, maar ook bestaande aandeelhouders zijn betrokken. Arkite is vandaag actief in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar wil nog verder in Europa doorbreken. Ook wil het in 2018 van 15 naar 30 werknemers gaan.

Arkite, dat zijn kantoren in de Genkse C-Mine Crib heeft, focust op de zogenaamde Industrie 4.0. Het gebruikt daarbij augmented reality om productieoperatoren bij te staan. Dat moet leiden tot minder fouten en een betere efficiëntie.

Het bedrijf werd opgericht in 2015 door Yves De Saeger en Johan Smeyers. Lees hier het profiel dat Data News eerder dit jaar over het bedrijf schreef.

De investeringsronde wordt geleid door Capricorn Venture Partners, maar ook bestaande aandeelhouders zijn betrokken. Arkite is vandaag actief in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar wil nog verder in Europa doorbreken. Ook wil het in 2018 van 15 naar 30 werknemers gaan.Arkite, dat zijn kantoren in de Genkse C-Mine Crib heeft, focust op de zogenaamde Industrie 4.0. Het gebruikt daarbij augmented reality om productieoperatoren bij te staan. Dat moet leiden tot minder fouten en een betere efficiëntie.Het bedrijf werd opgericht in 2015 door Yves De Saeger en Johan Smeyers. Lees hier het profiel dat Data News eerder dit jaar over het bedrijf schreef.