De integratie van de oplossingen van beide bedrijven wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe logstreaming-voorzieningen van Auth0. Daarmee kunnen klanten continu Auth0-logs aan hun bestaande monitoring- en meldingendashboards toevoegen om zo hun werkprocessen effectiever te maken.

De samenwerking tussen Auth0 en Datadog moet het makkelijker maken om data te visualiseren zonder extra ontwikkeltijd: 'Klanten kunnen de identiteitsprestaties monitoren en snel op performance- en security-incidenten reageren met geautomatiseerde meldingen op basis van identiteitsdata. Dit stelt hen in staat om beter onderbouwd beslissingen te nemen over systeemarchitectuur en -ontwikkeling'.

De integratie van de oplossingen van beide bedrijven wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe logstreaming-voorzieningen van Auth0. Daarmee kunnen klanten continu Auth0-logs aan hun bestaande monitoring- en meldingendashboards toevoegen om zo hun werkprocessen effectiever te maken.De samenwerking tussen Auth0 en Datadog moet het makkelijker maken om data te visualiseren zonder extra ontwikkeltijd: 'Klanten kunnen de identiteitsprestaties monitoren en snel op performance- en security-incidenten reageren met geautomatiseerde meldingen op basis van identiteitsdata. Dit stelt hen in staat om beter onderbouwd beslissingen te nemen over systeemarchitectuur en -ontwikkeling'.