Autodesk is vooral bekend van zijn 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware en wordt ook in verschillende scholen gebruikt. Zij kunnen voortaan besparen op licentiekosten door het gebaar van Autodesk. "Ik denk dat ons softwareaanbod eraan kan bijdragen dat studenten geboeid blijven door techniek en voorbereid worden op de toekomst", zegt Frank Rozeboom, country manager bij Autodesk.

Uiteraard haalt Autodesk ook onrechtstreeks voordeel uit zijn liefdadigheid. Wie als student leert werken met Autodesk-software, zal beter bekend raken met het product en het daarom misschien ook in het beroepsleven, betalend, blijven gebruiken.

Update:

Ook concurrent Vectorworks biedt al enkele jaren een gratis studentenversie van hun software aan.

Autodesk is vooral bekend van zijn 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware en wordt ook in verschillende scholen gebruikt. Zij kunnen voortaan besparen op licentiekosten door het gebaar van Autodesk. "Ik denk dat ons softwareaanbod eraan kan bijdragen dat studenten geboeid blijven door techniek en voorbereid worden op de toekomst", zegt Frank Rozeboom, country manager bij Autodesk.Uiteraard haalt Autodesk ook onrechtstreeks voordeel uit zijn liefdadigheid. Wie als student leert werken met Autodesk-software, zal beter bekend raken met het product en het daarom misschien ook in het beroepsleven, betalend, blijven gebruiken.Update:Ook concurrent Vectorworks biedt al enkele jaren een gratis studentenversie van hun software aan.