Op het forum staat te lezen dat sommige gebruikers de antivirussoftware moeten uitschakelen om terug toegang tot het internet te krijgen. Anderen moeten de installatie van de software volledig ongedaan maken en het opnieuw installeren. Het is niet duidelijk hoeveel gebruikers er getroffen zijn.

Een woordvoerder van Avast liet aan de website 'Bleeping Computer' weten dat "het probleem veroorzaakt wordt door een updateprobleem met de dynamic link library (dll), dat deel uitmaakt van de WebShield functie. We zijn een patch aan het voorbereiden voor de kleine hoeveelheid getroffen gebruikers".

Op het forum staat te lezen dat sommige gebruikers de antivirussoftware moeten uitschakelen om terug toegang tot het internet te krijgen. Anderen moeten de installatie van de software volledig ongedaan maken en het opnieuw installeren. Het is niet duidelijk hoeveel gebruikers er getroffen zijn. Een woordvoerder van Avast liet aan de website 'Bleeping Computer' weten dat "het probleem veroorzaakt wordt door een updateprobleem met de dynamic link library (dll), dat deel uitmaakt van de WebShield functie. We zijn een patch aan het voorbereiden voor de kleine hoeveelheid getroffen gebruikers".