De oplossing van Spoken Communications kan ook live gesprekken analyseren. De overname heeft als doel groei in de cloudactiviteiten te stimuleren, zegt Avaya. Bovendien krijgt de klant kennis van big data, machine learning en AI.

Sinds 2017 hebben beide bedrijven een partnerschap dat is ontworpen om Avaya te helpen om meer call center processen te automatiseren. Avaya zelf werkt momenteel aan een herstelplan na een woelige periode.

Zodra de acquisitie is voltooid, zal Mercy Rowe, de cloudchef van Avaya, de cloudteams van beide leveranciers leiden.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De oplossing van Spoken Communications kan ook live gesprekken analyseren. De overname heeft als doel groei in de cloudactiviteiten te stimuleren, zegt Avaya. Bovendien krijgt de klant kennis van big data, machine learning en AI.Sinds 2017 hebben beide bedrijven een partnerschap dat is ontworpen om Avaya te helpen om meer call center processen te automatiseren. Avaya zelf werkt momenteel aan een herstelplan na een woelige periode.Zodra de acquisitie is voltooid, zal Mercy Rowe, de cloudchef van Avaya, de cloudteams van beide leveranciers leiden.In samenwerking met Dutch IT-Channel.