De omzet daalt in het tweede kwartaal met 11 procent naar 800 tot 803 miljoen dollar. De EBITDA winst moet uitkomen op 195 tot 200 miljoen dollar, iets minder dan de 205 miljoen dollar dat werd geboekt in het tweede kwartaal van 2016.

Avaya, dat zich in surseance van betaling bevindt ofwel Chapter 11, heeft al reorganisatieplannen gepresenteerd. Daarbij wordt een 'debt-for-equity swap' voorgesteld om de schuldeisers een aandeel in het bedrijf te geven om zo de miljardenschuld te verlichten.

CEO Kevin Kennedy zegt verder dat het bedrijf gewoon verder opereert waarbij contracten met bestaande klanten worden verlengd en nieuwe worden opgetekend. Er staat nu op de balans een vermogen van 750 miljoen dollar in cash. De netwerk business wordt door Extreme Networks overgenomen. Lees meer op de site van Avaya.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De omzet daalt in het tweede kwartaal met 11 procent naar 800 tot 803 miljoen dollar. De EBITDA winst moet uitkomen op 195 tot 200 miljoen dollar, iets minder dan de 205 miljoen dollar dat werd geboekt in het tweede kwartaal van 2016.Avaya, dat zich in surseance van betaling bevindt ofwel Chapter 11, heeft al reorganisatieplannen gepresenteerd. Daarbij wordt een 'debt-for-equity swap' voorgesteld om de schuldeisers een aandeel in het bedrijf te geven om zo de miljardenschuld te verlichten. CEO Kevin Kennedy zegt verder dat het bedrijf gewoon verder opereert waarbij contracten met bestaande klanten worden verlengd en nieuwe worden opgetekend. Er staat nu op de balans een vermogen van 750 miljoen dollar in cash. De netwerk business wordt door Extreme Networks overgenomen. Lees meer op de site van Avaya.In samenwerking met Dutch IT-Channel.