Emmaüs telt 21 zorgvoorzieningen waaronder enkele ziekenhuizen in Malle, Duffel en Mechelen. Al is het bij het grote publiek vooral bekend als de organisatie voor wie Inge Vervotte de politiek verliet om er vanaf dit jaar voorzitter te worden.

Het raamcontract dat Axi won loopt gedurende drie jaar en kan bij tevredenheid worden verlengd met twee extra jaren. Axi zal uitsluitend toestellen van Hewlett-Packard leveren.

Volgens Axi gaat het om een heel omvangrijk contract gezien het groot aantal medewerkers. Al wil het bedrijf geen schatting van de waarde van het contract kwijt.

Emmaüs telt 21 zorgvoorzieningen waaronder enkele ziekenhuizen in Malle, Duffel en Mechelen. Al is het bij het grote publiek vooral bekend als de organisatie voor wie Inge Vervotte de politiek verliet om er vanaf dit jaar voorzitter te worden.Het raamcontract dat Axi won loopt gedurende drie jaar en kan bij tevredenheid worden verlengd met twee extra jaren. Axi zal uitsluitend toestellen van Hewlett-Packard leveren.Volgens Axi gaat het om een heel omvangrijk contract gezien het groot aantal medewerkers. Al wil het bedrijf geen schatting van de waarde van het contract kwijt.