De manoeuvres van Marty McFly zal je er nog niet mee uit kunnen halen, maar het is nu écht mogelijk om een hoverboard aan te schaffen. Eerder werd hij aangekondigd voor 19.900 dollar, maar door een prijsverlaging kan je hem nu al voor 'slechts' 14.900 dollar kopen (of 13.200 euro), schrijft Bright.nl.

Voor die prijs krijg je een groot rechthoekig blok waar je 6 minuten mee boven de grond kunt zweven. Daarvoor zijn er 36 elektrische propellers ingebouwd die je van de grond afdrukken. Aan het filmpje van het bedrijf te zien werkt hij bovendien goed als bladblazer, want er waait nogal wat stof rond.

Arca Space, de producent van het hoverboard, kondigt nu ook vervangbare accu's aan die binnen een minuut te plaatsen zijn. Hierdoor ben je niet na 6 minuten al uitgespeeld, maar ver kom je er alsnog niet mee. Erg praktisch ziet hij er ook niet uit. Het is een grote plaat die je boven de grond houdt, maar een grotere afstand afleggen in bewoond gebied lijkt nog niet erg verstandig.

De ArcaBoard is nu te bestellen en de levering start op 14 april.

De manoeuvres van Marty McFly zal je er nog niet mee uit kunnen halen, maar het is nu écht mogelijk om een hoverboard aan te schaffen. Eerder werd hij aangekondigd voor 19.900 dollar, maar door een prijsverlaging kan je hem nu al voor 'slechts' 14.900 dollar kopen (of 13.200 euro), schrijft Bright.nl.Voor die prijs krijg je een groot rechthoekig blok waar je 6 minuten mee boven de grond kunt zweven. Daarvoor zijn er 36 elektrische propellers ingebouwd die je van de grond afdrukken. Aan het filmpje van het bedrijf te zien werkt hij bovendien goed als bladblazer, want er waait nogal wat stof rond. Arca Space, de producent van het hoverboard, kondigt nu ook vervangbare accu's aan die binnen een minuut te plaatsen zijn. Hierdoor ben je niet na 6 minuten al uitgespeeld, maar ver kom je er alsnog niet mee. Erg praktisch ziet hij er ook niet uit. Het is een grote plaat die je boven de grond houdt, maar een grotere afstand afleggen in bewoond gebied lijkt nog niet erg verstandig. De ArcaBoard is nu te bestellen en de levering start op 14 april.