NBC News vroeg het aan drie experts.

Katie Aquino, futurist en filmmaker, denkt dat we met de trein snelheden van 6.000 mijl per uur (9.650 km/u) zullen halen. "Met hetzelfde gevoel dat we nu in de auto rijden", zegt ze. Je zal de snelheid dus echt niet voelen. Van New York naar Beijing zou dan slechts twee uur duren. "Ook zal nanotechnologie zo vergevorderd zijn dat kanker overwonnen kan worden en we stamcellen kunnen 'programmeren' voor uiteenlopende medische doeleinden."

Mini-dinosaurussen als huisdier

"We zullen een soort mini-dinosaurussen als huisdieren houden", denkt schrijver Jamais Cascio. Hij ziet onder andere een "mini-Velociraptor aan de lijn, met de juiste gedragsmodifiactie, zodat het zeker veilig is". Of een "micro-Brontosaurus, zodat een kind er perfect op rond kan rijden."

Jurken van water

En terwijl je op je dinosaurus rondrijdt, wil je er natuurlijk wel goed uitzien. Daar zullen we ook iets op vinden, door middel van augmented reality (toegevoegde realiteit) zal de kleding die je draagt alleen te zien zijn met "slimme brillen, digitale contactlenzen en verbeterde ogen". "Stel je voor dat je jurk eruit ziet alsof hij van water gemaakt is. Of een halloweenkostuum dat eruit ziet alsof het van levende spinnen gemaakt is."

Terminator

Volgens schrijver James Canton zal Terminator ook zijn intrede maken. "Robots zullen onze gevechten uitvoeren. Menselijke soldaten bestaan niet meer."

Dat dit allemaal uitkomt, weten nu uiteraard nog niet. Het zou al leuk zijn als een aantal voorspellingen van Back to the Future over het jaar 2015 tegen die tijd werkelijkheid zijn geworden. Een écht hoverboard én vliegende auto's? Dat zou al heel mooi zijn.

NBC News vroeg het aan drie experts.Katie Aquino, futurist en filmmaker, denkt dat we met de trein snelheden van 6.000 mijl per uur (9.650 km/u) zullen halen. "Met hetzelfde gevoel dat we nu in de auto rijden", zegt ze. Je zal de snelheid dus echt niet voelen. Van New York naar Beijing zou dan slechts twee uur duren. "Ook zal nanotechnologie zo vergevorderd zijn dat kanker overwonnen kan worden en we stamcellen kunnen 'programmeren' voor uiteenlopende medische doeleinden.""We zullen een soort mini-dinosaurussen als huisdieren houden", denkt schrijver Jamais Cascio. Hij ziet onder andere een "mini-Velociraptor aan de lijn, met de juiste gedragsmodifiactie, zodat het zeker veilig is". Of een "micro-Brontosaurus, zodat een kind er perfect op rond kan rijden."En terwijl je op je dinosaurus rondrijdt, wil je er natuurlijk wel goed uitzien. Daar zullen we ook iets op vinden, door middel van augmented reality (toegevoegde realiteit) zal de kleding die je draagt alleen te zien zijn met "slimme brillen, digitale contactlenzen en verbeterde ogen". "Stel je voor dat je jurk eruit ziet alsof hij van water gemaakt is. Of een halloweenkostuum dat eruit ziet alsof het van levende spinnen gemaakt is."Volgens schrijver James Canton zal Terminator ook zijn intrede maken. "Robots zullen onze gevechten uitvoeren. Menselijke soldaten bestaan niet meer."Dat dit allemaal uitkomt, weten nu uiteraard nog niet. Het zou al leuk zijn als een aantal voorspellingen van Back to the Future over het jaar 2015 tegen die tijd werkelijkheid zijn geworden. Een écht hoverboard én vliegende auto's? Dat zou al heel mooi zijn.