Interkabel, dat de 771.000 televisie-abonnees vertegenwoordigt waarop Telenet en Belgacom bieden, laat weten dat het toch wel een hoger bod van Telenet verwacht, al wordt dat niet in zoveel woorden gezegd.

Hun persmededeling voluit: "Interkabel heeft akte genomen van de brief van Belgacom. Daarnaast hebben we tevens akte genomen van het feit dat Telenet akte genomen heeft van de brief van Belgacom. De bal ligt nu in het kamp van Telenet." Einde bericht.

Voor het weekend liet Telenet weten zijn bod van ongeveer 350 miljoen euro niet te verhogen. Belgacom biedt 420 miljoen euro.

Woordvoerder Eddy Beyltjens van Interkabel, dat vier zuivere intercommunales groepeert, wil aan de mededeling niets toevoegen. Maar eigenlijk is de boodschap duidelijk. Telenet mag dan naar de Raad voor de Mededinging trekken om het bod van Belgacom te laten verbieden, Interkabel smeedt het ijzer terwijl het heet is en wil een hoger bod.

Interkabel, dat de 771.000 televisie-abonnees vertegenwoordigt waarop Telenet en Belgacom bieden, laat weten dat het toch wel een hoger bod van Telenet verwacht, al wordt dat niet in zoveel woorden gezegd. Hun persmededeling voluit: "Interkabel heeft akte genomen van de brief van Belgacom. Daarnaast hebben we tevens akte genomen van het feit dat Telenet akte genomen heeft van de brief van Belgacom. De bal ligt nu in het kamp van Telenet." Einde bericht. Voor het weekend liet Telenet weten zijn bod van ongeveer 350 miljoen euro niet te verhogen. Belgacom biedt 420 miljoen euro. Woordvoerder Eddy Beyltjens van Interkabel, dat vier zuivere intercommunales groepeert, wil aan de mededeling niets toevoegen. Maar eigenlijk is de boodschap duidelijk. Telenet mag dan naar de Raad voor de Mededinging trekken om het bod van Belgacom te laten verbieden, Interkabel smeedt het ijzer terwijl het heet is en wil een hoger bod.