Barco krijgt lening van 50 miljoen euro van EIB

Technologiebedrijf Barco heeft een lening van 50 miljoen euro gekregen van de Europese Investeringsbank (EIB). De overeenkomst stelt Barco in staat om haar R&D investeringen verder te zetten, zo meldt het bedrijf uit Kortrijk. Barco zegt de lening te zullen gebruiken om RDI-activiteiten (onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprojecten) te financieren voor networked visualization connectivity en software binnen de Entertainment, Healthcare en Control Rooms divisies. De RDI-activiteiten van deze projecten zullen plaatsvinden in Barco’s R&D centers in België, Frankrijk en Duitsland en een periode bestrijken van twee jaar

Technologiebedrijf Barco heeft een lening van 50 miljoen euro gekregen van de Europese Investeringsbank (EIB). De overeenkomst stelt Barco in staat om haar R&D investeringen verder te zetten, zo meldt het bedrijf uit Kortrijk.

Barco zegt de lening te zullen gebruiken om RDI-activiteiten (onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprojecten) te financieren voor networked visualization connectivity en software binnen de Entertainment, Healthcare en Control Rooms divisies.

De RDI-activiteiten van deze projecten zullen plaatsvinden in Barco’s R&D centers in België, Frankrijk en Duitsland en een periode bestrijken van twee jaar. Na 2013 zullen de nieuwe producten op de markt gebracht worden.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content