De West-Vlaamse technologiegroep Barco heeft een contract ondertekend met Kodak voor de levering van digitale projectoren in het kader van Kodaks wereldwijde uitrol van digitale cinema. Dankzij het contract zou Barco tot 10.000 projectoren kunnen leveren.

Barco en Kodak, een marktleider in beeldverwerking voor de entertainmentmarkt, hebben het contract afgesloten om bioscoopuitbaters een geïntegreerde oplossing te bieden voor digitale cinema, luidt het. "Deze oplossing omvat Barco's digitale cinemaprojectoren in combinatie met Kodaks digitale servers en bioscoopbeheersystemen."

Kodak werkt al samen met Barco in een aantal bioscoopcomplexen in de Verenigde Staten en daarbuiten. "Door Barco's technische kennis te combineren met de onze kunnen we de markt een volledige oplossing aanbieden", zegt Les Moore, chief operating officer bij Kodak Digitale Cinema.

Bron: Belga

De West-Vlaamse technologiegroep Barco heeft een contract ondertekend met Kodak voor de levering van digitale projectoren in het kader van Kodaks wereldwijde uitrol van digitale cinema. Dankzij het contract zou Barco tot 10.000 projectoren kunnen leveren. Barco en Kodak, een marktleider in beeldverwerking voor de entertainmentmarkt, hebben het contract afgesloten om bioscoopuitbaters een geïntegreerde oplossing te bieden voor digitale cinema, luidt het. "Deze oplossing omvat Barco's digitale cinemaprojectoren in combinatie met Kodaks digitale servers en bioscoopbeheersystemen." Kodak werkt al samen met Barco in een aantal bioscoopcomplexen in de Verenigde Staten en daarbuiten. "Door Barco's technische kennis te combineren met de onze kunnen we de markt een volledige oplossing aanbieden", zegt Les Moore, chief operating officer bij Kodak Digitale Cinema. Bron: Belga