Bart Becks, in een vorig leven nog CEO van Skynet en vice-president New Media van de groep SBS/ProSiebenSat 1, heeft zijn activiteiten als 'international president' bij de Belgische sociale netwerksite Netlog beëindigd. Dat staat te lezen op zijn weblog. Aan de basis van zijn vertrek zou een meningsverschil liggen over de manier waarop het internetbedrijf zijn Europese activiteiten moet gaan uitbreiden.

Om het Netlog-platform naar een internationaal niveau te tillen, hadden oprichters Lorenz Bogaert en Toon Coppens eind vorig jaar Bart Becks aangetrokken. Ze spraken toen van een belangrijk signaal waar 'een wil om onze internationale aanwezigheid op te voeren' uit moest spreken.

Amper zes maanden later blijkt de samenwerking vroegtijdig beëindigd. Becks blijft wel vice-president van het IAB België, en ook zijn andere activiteiten bij Anygma (een Antwerpse start-up in animatiesoftware), en het Hasseltse i-City/CityLive, komen niet in het gedrang.

Bij Netlog zelf wil men liever geen commentaar geven op het vertrek, maar Toon Coppens liet toch verstaan dat de samenwerking alles behalve bevredigend verlopen was.

Bart Becks, in een vorig leven nog CEO van Skynet en vice-president New Media van de groep SBS/ProSiebenSat 1, heeft zijn activiteiten als 'international president' bij de Belgische sociale netwerksite Netlog beëindigd. Dat staat te lezen op zijn weblog. Aan de basis van zijn vertrek zou een meningsverschil liggen over de manier waarop het internetbedrijf zijn Europese activiteiten moet gaan uitbreiden. Om het Netlog-platform naar een internationaal niveau te tillen, hadden oprichters Lorenz Bogaert en Toon Coppens eind vorig jaar Bart Becks aangetrokken. Ze spraken toen van een belangrijk signaal waar 'een wil om onze internationale aanwezigheid op te voeren' uit moest spreken. Amper zes maanden later blijkt de samenwerking vroegtijdig beëindigd. Becks blijft wel vice-president van het IAB België, en ook zijn andere activiteiten bij Anygma (een Antwerpse start-up in animatiesoftware), en het Hasseltse i-City/CityLive, komen niet in het gedrang. Bij Netlog zelf wil men liever geen commentaar geven op het vertrek, maar Toon Coppens liet toch verstaan dat de samenwerking alles behalve bevredigend verlopen was.