Bart Van Den Meersche (IBM) wordt begin volgend jaar de nieuwe executive vice-president van de Belgacom Enterprise Unit. Hij volgt Michel De Coster op, die deze zomer Belgacom verlaten heeft.

Bart Van Den Meersche wordt bij Belgacom één van de belangrijkste toplui, verantwoordelijk voor ruim 5.000 medewerkers en een omzet van 2,5 miljard euro. Met de 53-jarige Van Den Meersche kiest Belgacom ook duidelijk voor een transformatiestrategie die meer it- en datagericht is.

Bart Van Den Meersche was immers 28 jaar in dienst bij IBM. Sinds 2001 was hij country manager van IBM België en Luxemburg. In april werd hij gepromoveerd tot vice president industries & business development voor Zuidwest-Europa.

"Ik wil de transitie bij IBM nog verder verzorgen en blijf nog tot eind dit jaar," vertelt Bart Van Den Meersch in een eerste reactie. Begin 2011 gaat hij dan aan de slag bij Belgacom. Hij vervangt er Michel De Coster, die begin augustus na twee jaar een punt zette achter zijn loopbaan bij de operator.

Sindsdien werd de job ad interim waargenomen door Scott Alcott, bij Belgacom verantwoordelijk voor de service delivery engine, zeg maar het hele netwerk.

Bart Van Den Meersche (IBM) wordt begin volgend jaar de nieuwe executive vice-president van de Belgacom Enterprise Unit. Hij volgt Michel De Coster op, die deze zomer Belgacom verlaten heeft. Bart Van Den Meersche wordt bij Belgacom één van de belangrijkste toplui, verantwoordelijk voor ruim 5.000 medewerkers en een omzet van 2,5 miljard euro. Met de 53-jarige Van Den Meersche kiest Belgacom ook duidelijk voor een transformatiestrategie die meer it- en datagericht is. Bart Van Den Meersche was immers 28 jaar in dienst bij IBM. Sinds 2001 was hij country manager van IBM België en Luxemburg. In april werd hij gepromoveerd tot vice president industries & business development voor Zuidwest-Europa. "Ik wil de transitie bij IBM nog verder verzorgen en blijf nog tot eind dit jaar," vertelt Bart Van Den Meersch in een eerste reactie. Begin 2011 gaat hij dan aan de slag bij Belgacom. Hij vervangt er Michel De Coster, die begin augustus na twee jaar een punt zette achter zijn loopbaan bij de operator. Sindsdien werd de job ad interim waargenomen door Scott Alcott, bij Belgacom verantwoordelijk voor de service delivery engine, zeg maar het hele netwerk.