Bas Burger (37) wordt door BT Benelux aangesteld als de nieuwe Chief Exective Officer, BT Benelux. Hij volgt hiermee Michel De Coster op die zoals bekend BT per 1 juni verlaat.

Bas Burger heeft een rijke ervaring in de ict-sector. Hij komt van Getronics., waar hij als executive vice president en onderdeel van het management commitee verantwoordelijk was voor global sales, channel en partner management en de ondersteuning en ontwikkeling van de internationale business. Voor zijn periode bij Getronics was Bas Burger ceo en managing director van KPN Entercom Solutions. Hij begon zijn carrière bij KPN in 1994 (toen nog PTT Telecom), waarna hij verschillende sales en senior management posities vervulde binnen het bedrijf.

Vanuit zijn positie zal Bas Burger rapporteren aan Luis Alvarez, president EMEA & Latin America. Die gaat er vanuit dat Burger de onderneming verder kan laten groeien. De Benelux-organisatie heeft in het vorig boekjaar een omzet van 710,8 miljoen euro behaald en laat daarmee een jaar-op-jaar groei zien van 18 %.

Bas Burger (37) wordt door BT Benelux aangesteld als de nieuwe Chief Exective Officer, BT Benelux. Hij volgt hiermee Michel De Coster op die zoals bekend BT per 1 juni verlaat. Bas Burger heeft een rijke ervaring in de ict-sector. Hij komt van Getronics., waar hij als executive vice president en onderdeel van het management commitee verantwoordelijk was voor global sales, channel en partner management en de ondersteuning en ontwikkeling van de internationale business. Voor zijn periode bij Getronics was Bas Burger ceo en managing director van KPN Entercom Solutions. Hij begon zijn carrière bij KPN in 1994 (toen nog PTT Telecom), waarna hij verschillende sales en senior management posities vervulde binnen het bedrijf. Vanuit zijn positie zal Bas Burger rapporteren aan Luis Alvarez, president EMEA & Latin America. Die gaat er vanuit dat Burger de onderneming verder kan laten groeien. De Benelux-organisatie heeft in het vorig boekjaar een omzet van 710,8 miljoen euro behaald en laat daarmee een jaar-op-jaar groei zien van 18 %.