Alle postpaid-klanten krijgen gratis mobiel internet tijdens de wedstrijd om de match te volgen of om 'zwart-geel-rood selfies te delen', klinkt het. Het is dus mogelijk om van een mobiele locatie de match live te kijken op je smartphone zonder daar voor te betalen.

Sporza en RTBF hebben in België de uitzendrechten van Euro 2016. Ook zullen ze allebei België - Italië (op 13/06), België - Ierland (op 18/06), Zweden - België (op 22/06) - en het vervolg via hun apps of mobiele sites uitzenden.

Base zal vanaf één uur voor elke match het mobiele internet gratis toegankelijk maken en dit tot één uur nadat het eindsignaal gefloten wordt - ook voor wie niet geïnteresseerd is in het EK.

Alle postpaid-klanten krijgen gratis mobiel internet tijdens de wedstrijd om de match te volgen of om 'zwart-geel-rood selfies te delen', klinkt het. Het is dus mogelijk om van een mobiele locatie de match live te kijken op je smartphone zonder daar voor te betalen.Sporza en RTBF hebben in België de uitzendrechten van Euro 2016. Ook zullen ze allebei België - Italië (op 13/06), België - Ierland (op 18/06), Zweden - België (op 22/06) - en het vervolg via hun apps of mobiele sites uitzenden.Base zal vanaf één uur voor elke match het mobiele internet gratis toegankelijk maken en dit tot één uur nadat het eindsignaal gefloten wordt - ook voor wie niet geïnteresseerd is in het EK.