De periode loopt van 3 augustus tot 30 september en geldt voor postpaidklanten (abonnees). Concreet wordt alle data die je via de app van Niantic verbruikt niet aangerekend.

Base springt met de actie handig in op de populariteit van Pokémon Go. Volgens de operator was de app op 17 juli, één dag na de Belgische lancering, goed voor drie procent van het totale dataverkeer, wat veel is voor één app.

Vandaag wordt overigens een pokémon-event georganiseerd om 12 uur aan het Beursplein in Brussel. Daarmee wil Brussels staatsecretaris voor digitale transformatie Bianca Debaets het belang van gratis wifi-zones benadrukken.

Pokémon Go is overigens geen enorme data-opslorper. Volgens Base gaat het om 5-10 megabyte per uur. De app staat vooral bekend voor zijn hoog stroomverbruik waardoor de verkoop van powerbanks, externe batterijen voor smartphones, de laatste weken stevig in de lift zit.

De periode loopt van 3 augustus tot 30 september en geldt voor postpaidklanten (abonnees). Concreet wordt alle data die je via de app van Niantic verbruikt niet aangerekend.Base springt met de actie handig in op de populariteit van Pokémon Go. Volgens de operator was de app op 17 juli, één dag na de Belgische lancering, goed voor drie procent van het totale dataverkeer, wat veel is voor één app.Vandaag wordt overigens een pokémon-event georganiseerd om 12 uur aan het Beursplein in Brussel. Daarmee wil Brussels staatsecretaris voor digitale transformatie Bianca Debaets het belang van gratis wifi-zones benadrukken.Pokémon Go is overigens geen enorme data-opslorper. Volgens Base gaat het om 5-10 megabyte per uur. De app staat vooral bekend voor zijn hoog stroomverbruik waardoor de verkoop van powerbanks, externe batterijen voor smartphones, de laatste weken stevig in de lift zit.