Eind vorige maand meldde de Deense algemeen directeur van het bedrijf, Soren Gravesen-Hvassn, dat de virtuele mobiele operator (mvno) dixiTel te koop stond. Base neemt nu de klanten over van het bedrijf.

DixiTel opereerde sinds de oprichting in februari 2006 als mvno op het netwerk van Base. Sinds vorige maand [stond het bedrijf te koop]. Het is dan ook logisch dat Base nu de klanten van dixiTel overneemt. Het gaat over nog geen 10.000 mensen. Een overnameprijs is niet bekend.

Base zal de dixiTel-klanten onderbrengen bij haar 'internet-only' merk Simyo.be. "Het voordeel voor de klant is dat de klant kan blijven bellen en sms'en zonder enige onderbreking", klinkt het.

Eind vorige maand meldde de Deense algemeen directeur van het bedrijf, Soren Gravesen-Hvassn, dat de virtuele mobiele operator (mvno) dixiTel te koop stond. Base neemt nu de klanten over van het bedrijf. DixiTel opereerde sinds de oprichting in februari 2006 als mvno op het netwerk van Base. Sinds vorige maand [stond het bedrijf te koop]. Het is dan ook logisch dat Base nu de klanten van dixiTel overneemt. Het gaat over nog geen 10.000 mensen. Een overnameprijs is niet bekend. Base zal de dixiTel-klanten onderbrengen bij haar 'internet-only' merk Simyo.be. "Het voordeel voor de klant is dat de klant kan blijven bellen en sms'en zonder enige onderbreking", klinkt het.