Basware, gespecialiseerd in genetwerkte 'purchase-to-pay' oplossingen en e-invoicing, heeft een nieuwe ceo. Het Finse bedrijf hijst Vesa Tykkyläinen in het zadel.

Voor zijn aanstelling was Tykkyläinen senior vice president van het Network-segment, en lid van Basware's executive team. Hij is sinds januari van dit jaar bij het bedrijf in dienst. Daarvoor werkte hij jarenlang voor Nokia, onder meer als vice president van de Liquid Core Business Line bij Nokia Networks.

De man komt bij Basware aan het hoofd van een bedrijf met 1.600 medewerkers wereldwijd en een inkomstenstroom van € 143,4 miljoen in 2015.

Basware, gespecialiseerd in genetwerkte 'purchase-to-pay' oplossingen en e-invoicing, heeft een nieuwe ceo. Het Finse bedrijf hijst Vesa Tykkyläinen in het zadel. Voor zijn aanstelling was Tykkyläinen senior vice president van het Network-segment, en lid van Basware's executive team. Hij is sinds januari van dit jaar bij het bedrijf in dienst. Daarvoor werkte hij jarenlang voor Nokia, onder meer als vice president van de Liquid Core Business Line bij Nokia Networks. De man komt bij Basware aan het hoofd van een bedrijf met 1.600 medewerkers wereldwijd en een inkomstenstroom van € 143,4 miljoen in 2015.