De technologie implementeren zou wenig extra werk vragen voor elektronicabouwers ten opzichte van de technologie van hedendaagse batterijen. In ruil daarvoor kan een smartphone tablet of laptop vlot 3-4 keer langer mee. Zo belooft het bedrijf met een brandstofcel van amper 40 gram en 7,8 millimeter dik tot 76 uur autonomie op een smartphone die continu HD video afspeelt.

De technologie van het bedrijf kan het gebruik van mobiele toestellen een stuk aangenamer maken. Al zijn er wel beperkingen. Zo moet de brandstofcellen gaatjes hebben in de behuizing voor zuurstof. Dat maakt het minder makkelijk om ze binnenin een smartphone te verwerken.

De technologie implementeren zou wenig extra werk vragen voor elektronicabouwers ten opzichte van de technologie van hedendaagse batterijen. In ruil daarvoor kan een smartphone tablet of laptop vlot 3-4 keer langer mee. Zo belooft het bedrijf met een brandstofcel van amper 40 gram en 7,8 millimeter dik tot 76 uur autonomie op een smartphone die continu HD video afspeelt.De technologie van het bedrijf kan het gebruik van mobiele toestellen een stuk aangenamer maken. Al zijn er wel beperkingen. Zo moet de brandstofcellen gaatjes hebben in de behuizing voor zuurstof. Dat maakt het minder makkelijk om ze binnenin een smartphone te verwerken.