Baudouin Corlùy is binnen federatie Agoria de nieuwe directeur voor de Belgische ICT-sector. Hij volgt Christian Vanhuffel op.

De 44-jarige Baudouin Corlùy uit Ottenburg, bij Waver, heeft een diploma communicatiewetenschappen aan de ULB en haalde ook een MBA bij ICHEC. Hij was 16 jaar aan de slag bij Belgacom in diverse functies en was betrokken bij de uitbouw van breedband en bepaalde de strategie op het vlak van glasvezelnetwerken. De perfect tweetalige Corlùy startte ook nieuwe activiteiten op zoals eHealth.

Bij de federatie voor de Agoria volgt hij als directeur Christian Vanhuffel op. Die was decennialang het gezicht van Agoria ICT. Vanhuffel blijft binnen de organisatie wel general manager Agoria ICT en lid van de algemene directie.

Agoria telt 400 ict-bedrijven onder zijn leden, goed voor 38.000 werknemers.

Baudouin Corlùy is binnen federatie Agoria de nieuwe directeur voor de Belgische ICT-sector. Hij volgt Christian Vanhuffel op. De 44-jarige Baudouin Corlùy uit Ottenburg, bij Waver, heeft een diploma communicatiewetenschappen aan de ULB en haalde ook een MBA bij ICHEC. Hij was 16 jaar aan de slag bij Belgacom in diverse functies en was betrokken bij de uitbouw van breedband en bepaalde de strategie op het vlak van glasvezelnetwerken. De perfect tweetalige Corlùy startte ook nieuwe activiteiten op zoals eHealth. Bij de federatie voor de Agoria volgt hij als directeur Christian Vanhuffel op. Die was decennialang het gezicht van Agoria ICT. Vanhuffel blijft binnen de organisatie wel general manager Agoria ICT en lid van de algemene directie. Agoria telt 400 ict-bedrijven onder zijn leden, goed voor 38.000 werknemers.