Apple experimenteert volgens de website voor Apple-nieuws 9to5Mac met een functie die het mogelijk maakt je iPhone of iPad te bedienen met het hoofd. Door je kop naar links of rechts te bewegen, zou je de homeknop kunnen activeren, apps selecteren, het berichtencentrum openen, het volume regelen of Siri opstarten.

De hoofdbedieningsfunctie kan in- of uitgeschakeld worden, en is mogelijk vooral geschikt voor gebruikers met een fysieke beperking.

9to5Mac beweert echter dat de functie niet bepaald vloeiend verloopt, en dat het daarom nog niet zeker is of deze bedieningsmethode al mogelijk wordt bij de eerste versie van iOS 7 in de herfst.

Apple experimenteert volgens de website voor Apple-nieuws 9to5Mac met een functie die het mogelijk maakt je iPhone of iPad te bedienen met het hoofd. Door je kop naar links of rechts te bewegen, zou je de homeknop kunnen activeren, apps selecteren, het berichtencentrum openen, het volume regelen of Siri opstarten. De hoofdbedieningsfunctie kan in- of uitgeschakeld worden, en is mogelijk vooral geschikt voor gebruikers met een fysieke beperking. 9to5Mac beweert echter dat de functie niet bepaald vloeiend verloopt, en dat het daarom nog niet zeker is of deze bedieningsmethode al mogelijk wordt bij de eerste versie van iOS 7 in de herfst.