BelCham, de Belgian Chamber of Commerce, opent vanaf 21 juni de deuren van Atelier in the Bay. Met kantoorruimte ter hoogte van 620 Davis Street, in het financieël district van de stad, wil het een ontmoetingsplaats zijn voor Belgen, Belgische bedrijven en hun partners aan de westkust.

"We hebben met Atelier NY duidelijk een nood gevuld, dat de laatste 2,5 jaar stabiel op volle capaciteit draait", zegt Bieke Claes, managing director van Belcham. De formule werkt. Dus toen we dezelfde nood zagen aan de westkust, werd Atelier in the Bay de volgende logische stap."

Op dit moment zijn er al tien bedrijven geselecteerd voor Atelier in the Bay waarvan er eentje zijn intrek al heeft genomen. Het gaat onder meer om Guardsquare, Coveo, Swift, Genae en Ticto.

BelCham, de Belgian Chamber of Commerce, opent vanaf 21 juni de deuren van Atelier in the Bay. Met kantoorruimte ter hoogte van 620 Davis Street, in het financieël district van de stad, wil het een ontmoetingsplaats zijn voor Belgen, Belgische bedrijven en hun partners aan de westkust."We hebben met Atelier NY duidelijk een nood gevuld, dat de laatste 2,5 jaar stabiel op volle capaciteit draait", zegt Bieke Claes, managing director van Belcham. De formule werkt. Dus toen we dezelfde nood zagen aan de westkust, werd Atelier in the Bay de volgende logische stap."Op dit moment zijn er al tien bedrijven geselecteerd voor Atelier in the Bay waarvan er eentje zijn intrek al heeft genomen. Het gaat onder meer om Guardsquare, Coveo, Swift, Genae en Ticto.