Volgens de kranten van Mediahuis zullen Belfius-klanten een beroep kunnen doen op een specifiek aanbod van Proximus. Zo probeert de bank haar klanten een voordeliger telecomabonnement te verkopen en ook andere voordelen aanbieden. Al zul je met een defecte smartphone nog altijd naar een Proximus Shop of andere winkel moeten gaan.

Belfius biedt Proximus-klanten naar eigen zeggen een 'exclusief, innovatief en aantrekkelijk digitaal bankaanbod' aan. Proximus en Belfius, die allebei de overheid als aandeelhouder hebben, haakten deze zomer hun wagonnetjes aan elkaar.

Volgens de kranten van Mediahuis zullen Belfius-klanten een beroep kunnen doen op een specifiek aanbod van Proximus. Zo probeert de bank haar klanten een voordeliger telecomabonnement te verkopen en ook andere voordelen aanbieden. Al zul je met een defecte smartphone nog altijd naar een Proximus Shop of andere winkel moeten gaan.Belfius biedt Proximus-klanten naar eigen zeggen een 'exclusief, innovatief en aantrekkelijk digitaal bankaanbod' aan. Proximus en Belfius, die allebei de overheid als aandeelhouder hebben, haakten deze zomer hun wagonnetjes aan elkaar.