De Belg Kurt De Ruwe, sinds vier jaar de cio van Bayer Materials Science, is door het Duitse magazine CIO genomineerd als 'Best cio of the decade'.

Kurt De Ruwe staat in de lijst in het gezelschap van de cio's van onder andere Lufthansa, BMW, Deutsche Post en Adidas. In 2003 werd hij door Data News gelauwerd als IT manager van het jaar bij grote ondernemingen.

Kurt De Ruwe was toen global it director bij de Huntsman groep. In 1991 begon hij zijn loopbaan bij IBM. Vier jaar geleden werd hij aangetrokken door Bayer Material Sciences om de volledige SAP uitrol te verzorgen.

De stemming voor 'best cio of the decade' loopt nog tot vrijdag. Hier kan u voor hem stemmen.

De Belg Kurt De Ruwe, sinds vier jaar de cio van Bayer Materials Science, is door het Duitse magazine CIO genomineerd als 'Best cio of the decade'. Kurt De Ruwe staat in de lijst in het gezelschap van de cio's van onder andere Lufthansa, BMW, Deutsche Post en Adidas. In 2003 werd hij door Data News gelauwerd als IT manager van het jaar bij grote ondernemingen. Kurt De Ruwe was toen global it director bij de Huntsman groep. In 1991 begon hij zijn loopbaan bij IBM. Vier jaar geleden werd hij aangetrokken door Bayer Material Sciences om de volledige SAP uitrol te verzorgen. De stemming voor 'best cio of the decade' loopt nog tot vrijdag. Hier kan u voor hem stemmen.