Tom Regent mag bij AT&T de EMEA-poot (Europa, het Midden-Oosten en Afrika) leiden. Hij was tot voor kort vice-president Global Marketing bij de Amerikaanse telecomreus.

AT&T telt in de EMEA-regio ongeveer 3000 werknemers in 31 landen. AT&T heeft zes geavanceerde Internet-datacentra in de regio en verschaft MPLS-toegang vanuit meer dan 225 inbelpunten in 77 steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Regent, die vanuit Londen werkt, zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan John Finnegan, de senior vice-president van AT&T Global Sales. Regent vervangt John Slamecka, die de functie van vice-president Global Access Management op zich heeft genomen.

Vóór zijn functie als vp Global Marketing werkte Regent als vice-president Global Accounts, voor AT&T EMEA. Van 2002 tot 2004 heeft Regent een aantal staffuncties uitgeoefend in de Verenigde Staten, op de hoofdzetel van de onderneming. Regent kwam in 1999 bij AT&T werken als sales director voor AT&T België en Luxemburg. Hij begon zijn carrière op de afdeling Global Services van IBM waar hij verschillende verkoops- en marketingfuncties uitoefende.

Regent bezit diploma's van de universiteiten Leuven en Louvain-la-Neuve met een Bachelor in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een Master of Business Administration met als hoofdrichting Internationaal Management.

Tom Regent mag bij AT&T de EMEA-poot (Europa, het Midden-Oosten en Afrika) leiden. Hij was tot voor kort vice-president Global Marketing bij de Amerikaanse telecomreus. AT&T telt in de EMEA-regio ongeveer 3000 werknemers in 31 landen. AT&T heeft zes geavanceerde Internet-datacentra in de regio en verschaft MPLS-toegang vanuit meer dan 225 inbelpunten in 77 steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Regent, die vanuit Londen werkt, zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan John Finnegan, de senior vice-president van AT&T Global Sales. Regent vervangt John Slamecka, die de functie van vice-president Global Access Management op zich heeft genomen. Vóór zijn functie als vp Global Marketing werkte Regent als vice-president Global Accounts, voor AT&T EMEA. Van 2002 tot 2004 heeft Regent een aantal staffuncties uitgeoefend in de Verenigde Staten, op de hoofdzetel van de onderneming. Regent kwam in 1999 bij AT&T werken als sales director voor AT&T België en Luxemburg. Hij begon zijn carrière op de afdeling Global Services van IBM waar hij verschillende verkoops- en marketingfuncties uitoefende. Regent bezit diploma's van de universiteiten Leuven en Louvain-la-Neuve met een Bachelor in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een Master of Business Administration met als hoofdrichting Internationaal Management.