Tien jaar geleden, in augustus 2005, maakte de Britse student Alex Tew de 'Million Dollar Homepage'. Hij verkocht een miljoen pixels als advertenties op een webpagina.

Nu wil Loncke de Brit achterna met 'The Million Dollar Poster', daarvoor is hij een crowdfunding campagne gestart in gelijkaardig concept. Dit keer gaat het om een poster waarop een grote QR-code te zien is. In de grote QR-code (die naar de homepage van het project verwijst) zijn allemaal kleine QR-codes verstopt.

Geïnteresseerden kunnen via de crowdfunding pagina op INDIEGOGO een poster bestellen. De poster zal niet alleen QR-codes van adverteerders bevatten, maar ook van spellen en opdrachten die opgelost moeten worden.

Tien jaar geleden, in augustus 2005, maakte de Britse student Alex Tew de 'Million Dollar Homepage'. Hij verkocht een miljoen pixels als advertenties op een webpagina.Nu wil Loncke de Brit achterna met 'The Million Dollar Poster', daarvoor is hij een crowdfunding campagne gestart in gelijkaardig concept. Dit keer gaat het om een poster waarop een grote QR-code te zien is. In de grote QR-code (die naar de homepage van het project verwijst) zijn allemaal kleine QR-codes verstopt.Geïnteresseerden kunnen via de crowdfunding pagina op INDIEGOGO een poster bestellen. De poster zal niet alleen QR-codes van adverteerders bevatten, maar ook van spellen en opdrachten die opgelost moeten worden.